WETENSCHAP & SPIRITUALITEIT

HERTEKEN JE LOT

DR JOE DISPENZA

Met behulp van concrete voorbeelden van ongelooflijke transformaties die hij over de hele wereld heeft waargenomen, onthult Dr. Joe de kracht van het kwantumuniversum in een warme en humoristische stijl die zelfs wetenschapsleken zullen begrijpen.

Van neuroplasticiteit naar de materiële wereld en verder naar de wereld van energie, zul je leren om toegang te krijgen tot een oneindig aantal dimensies, elk met een andere potentiële realiteit voor jou.

Zodra je dit kunt, kun je de realiteit kiezen die je wilt!

100
Studenten
8
Inhoud

DIT CURSUS IS VOOR JOU ALS:

  • Bent u klaar om uw volledige potentieel te ontketenen.
  • Bent u geïnteresseerd in de nieuwste ontdekkingen op het gebied van neurowetenschap, kwantumgeneeskunde en spiritualiteit.
  • Zoekt u een allesomvattende benadering voor uw welzijn en wilt u meditatie, visualisatie en andere technieken in uw dagelijks leven integreren.
  • Wilt u het concept ontdekken van het verschuiven van uw bewustzijn van materie naar energie en het in uw huidige leven brengen van wat u voor de toekomst wenst.
  • Wilt u zich aansluiten bij een gemeenschap van gelijkgestemde individuen.

GEEF EEN NIEUWE BETEKENIS AAN UW LEVEN EN CREËER UW EIGEN LOT.

Het cursus “Herschrijf Je Lot” biedt wetenschappelijke tools om te begrijpen hoe jouw gedachten en gewoontes jouw leven vormgeven.

Dankzij talloze voorbeelden en casestudy’s gepresenteerd door Dr. Dispenza, ontdek je hoe je jouw leven kunt transformeren door jezelf te bevrijden van negatieve denkpatronen en nieuwe positieve gewoontes te creëren.

Je leert je te richten op je doelen en deze te bereiken met innovatieve technieken die Dr. Joe Dispenza tijdens zijn seminars en workshops onderwijst. Door deze technieken regelmatig toe te passen, kun je je leven veranderen en jouw lot opnieuw vormgeven.

MET DEZE CURSUS LEER JE:

Dr. Dispenza is ervan overtuigd dat ieder van ons een buitengewoon potentieel heeft om zijn leven en relaties te transformeren. Door zijn boeken, workshops, retraites en cursussen, waaronder deze, heeft hij al duizenden mensen geholpen om hun brein te herprogrammeren en hun lichaam opnieuw op te voeden.

Met een benadering gebaseerd op de nieuwste bevindingen in de neurowetenschappen, biedt hij je de mogelijkheid om een beter begrip te krijgen van je geest, je lichaam, je hart en je ziel, zodat je de beste versie van jezelf kunt worden.

01.

Transformeer je leven door te werken aan je innerlijke verbinding.

02.

Herbalanceer je energiecentra voor optimale gezondheid.

03.

Transformeer je gedachten in energie om je wensen te vervullen.

VOLG DEZE ONGELOOFLIJKE CURSUS OP AL UW APPARATEN.

Cursus Inhoud

Uitklappen

Geniet keer op keer van deze speciale lessen, en vind liefde, vreugde en innerlijke vrede!

749.00€

of betaal nu €374,50 en de rest volgende maand.

Geniet keer op keer van deze speciale lessen, en vind liefde, vreugde en innerlijke vrede!

749.00€

of betaal nu €374,50 en de rest volgende maand.

Tevreden of Terugbetaald.

Als u niet tevreden bent, kunt u ons gewoon hier een e-mail sturen en we zullen u binnen 5 dagen terugbetalen. We zijn ervan overtuigd dat u verrukt zult zijn van de cursus en, gezien alle studenten die van deze cursus hebben genoten, kunnen we u met een gerust hart dit 14-dagen terugbetalingsbeleid aanbieden.

GETUIGENISSEN.

René

Bedankt voor de inspiratie. De manier waarop u meditatie uitlegt, geeft me eindelijk het vertrouwen dat ik het zelf kan doen en nu met de verandering kan beginnen!

Eva

Dank je wel, Dr. Dispenza. De waarheid is dat het herprogrammeren van de geest en het worden van wat we creëren een grote openbaring is en een geweldig cadeau dat we onszelf en het leven kunnen geven. Met uw hulp zullen we zeker vooruitkomen.

Benny

Dank je wel voor het delen van je ervaring en kennis. Het voelt alsof mijn ziel me al zo vaak hetzelfde heeft verteld, en je hebt op een logische en wetenschappelijke manier georganiseerd wat ik dacht. Bedankt, bedankt, bedankt!

DR JOE DISPENZA

Dr. Joe Dispenza is een chiropractor, onderzoeker en New York Times bestsellerauteur. Hij kwam voor het eerst in de schijnwerpers na zijn verschijning in de bekroonde documentaire “What the Bleep Do We Know!”.

Met zijn onderzoek verkent hij de wetenschap achter spontane remissies om mensen de kracht te geven om van binnenuit te veranderen. Door de gebieden van de kwantumfysica, neurowetenschappen, hersenchemie, biologie en genetica te combineren, onderzoekt Dr. Joe Dispenza de effecten van meditatie op hoe mensen zichzelf kunnen genezen van chronische aandoeningen en zelfs terminale ziekten.

Dr. Joe Dispenza behaalde zijn doctoraat in de chiropractie aan de Life University en volgde postdoctorale opleidingen gericht op neurowetenschappen en celbiologie met betrekking tot geheugenvorming, veroudering en levensduur.

WAT GEBEURT ER NA UW BESTELLING ?

Toegang tot uw ledengebied

Zodra uw betaling is voltooid op onze beveiligde online betalingspagina, ontvangt u een e-mail met alle benodigde informatie om toegang te krijgen tot uw ledengebied.

veelgestelde vragen.

Hoe en wanneer kan ik toegang krijgen tot de cursus?

De cursus zal direct na aankoop toegankelijk zijn in uw ledengebied. U kunt de cursus in uw eigen tempo volgen, op uw computer, tablet of mobiel.

Hoe krijg ik toegang tot de bonussen?

U vindt de bonussen direct in uw ledengebied zodra uw aankoop is voltooid.

Nee, u hoeft geen specifieke ervaring of voorkennis te hebben voor deze cursus?

Nee, het is niet nodig om een wetenschappelijke, religieuze of spirituele expert te zijn om te genieten van deze buitengewone vaardigheden, waarvan u zult leren toegang te krijgen. Alles wat u nodig heeft, is een open hart en geest.

Ontwikkel uw bewustzijn door te leren.

Wij creëren cursussen die de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen, bestsellerauteurs en spirituele leraren samenbrengen.

MELD JE NU AAN VOOR DE CURSUS

Ontwikkel uw bewustzijn door te leren.

Wij creëren cursussen die de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen, bestsellerauteurs en spirituele leraren samenbrengen.

MELD JE NU AAN VOOR DE CURSUS

WORD DEEL VAN DE FAMILIE.

Volg ons op sociale media om deel uit te maken van onze groeiende gemeenschap en toegang te krijgen tot tips en hulpmiddelen over spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Samen kunnen we evolueren naar een meer vervullend en betekenisvol leven.

Sluit u aan bij de gemeenschap.

Schrijf u hier in om onze nieuwste artikelen, nieuws en informatie over evenementen rechtstreeks van TCCHE te ontvangen.