Skip to main content

HOE WERKT ONS AFFILIATIEPROGRAMMA?

Vul uw
naam en e-mail in

Selecteer een cursus en vul het formulier van het affiliatieprogramma in.

Ontvang het materiaal en promoot het

Zodra uw aanvraag voor affiliatie is goedgekeurd, ontvangt u de bijbehorende inhoud zodat u het/de geselecteerde programma(‘s) kunt promoten.

Ontvang
uw commissie!

Verdien 25-30% commissie door levens te veranderen met onze cursussen!

De voordelen

  • 25-30% commissie.
  • Volledig gratis geavanceerd cursusmateriaal.
  • Gratis promotioneel materiaal.
  • Gratis analyses om uw voortgang bij te houden.
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding gedurende het hele proces.
INSCHRIJVEN

De voordelen

  • 25-30% commissie.
  • Volledig gratis geavanceerd cursusmateriaal.
  • Gratis promotioneel materiaal.
  • Gratis analyses om uw voortgang bij te houden.
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding gedurende het hele proces.
INSCHRIJVEN

SELECTEER DE MEEST GESCHIKTE CURSUS(SEN)!

WETENSCHAP & SPIRITUALITEIT

HERTEKEN JE LOT

Dr Joe Dispenza

In deze populaire cursus opent New York Times bestseller auteur Dr Joe Dispenza je ogen voor de aangeboren kracht in jezelf om elk aspect van je leven te veranderen. Met behulp van voorbeelden uit de praktijk van de ongelooflijke transformaties die hij over de hele wereld heeft gezien, legt Dr Joe de kracht van het kwantumuniversum bloot in een warme en humoristische stijl die zelfs beginnende wetenschappers zullen begrijpen. Van neuroplasticiteit tot de materiële wereld en de wereld van energie, leer je toegang te krijgen tot een oneindig aantal dimensies, die elk een andere potentiële realiteit voor jou bevatten.

WETENSCHAP & SPIRITUALITEIT

BIOLOGIE VAN OVERTUIGINGEN

Bruce Lipton

Alles wat je dacht te weten over de werking van je genen is volledig veranderd. Men heeft ons altijd doen geloven dat we het slachtoffer zijn van onze genen. Dat welke ziekte er ook in je familie voorkomt, jij er ook onder lijdt. Dat is gewoon niet waar. Nieuwe wetenschap toont aan dat je genen je leven niet bepalen, dat doe jij.

SPIRITUALITEIT

ONMEETBARE KRACHT

Marianne Williamson

Doe mee met New York Time bestseller auteur Marianne Williamson in haar ongelooflijke online cursus “ONMETELIJK KRACHT “, en maak verbinding met een innerlijke kracht die je in staat zal stellen om de persoon te zijn die je altijd al wilde zijn…

WETENSCHAP & SPIRITUALITEIT

GEPROGRAMMEERD OM TE GROEIEN

Gregg Braden

In zijn nieuwe online cursus, “Geprogrammeerd Om Te Groeien”, ga je op een reis van herontdekking die wetenschap en spiritualiteit samenvoegt op een manier die duurzaamheid, gezondheid, sterkere gezinnen en sterkere gemeenschappen ondersteunt. Kortom, deze nieuwe cursus zal alles wat je geleerd hebt te geloven veranderen!
WETENSCHAP & SPIRITUALITEIT

MAAK JE GEEST BELANGRIJK

Dr Joe Dispenza

Als je gelooft, zelfs maar het kleinste beetje, dat je gedachten je werkelijkheid creëren, zal Dr. Dispenza’s nieuwe online cursus, Making Your Mind Matter, je meenemen van geloven naar het daadwerkelijk leven van je nieuwe werkelijkheid. Als je klaar bent om een nieuwe toekomst te creëren, om verder te gaan dan je emotionele verslavingen en negatieve emotionele staten van zijn om je gezondheid te genezen en alles wat je wenst in je leven te magnetiseren, Making Your Mind Matter is niet alleen de juiste cursus voor u, maar een antwoord op alles wat je ooit hebt afgevraagd over wat er echt mogelijk is voor u in dit leven!

Spiritualiteit

MANIFESTEER JE ZIELSBESTEMING

Dr Wayne Dyer

Hebt u soms de indruk dat het leven u in de steek heeft gelaten, dat u niet anders kunt dan vreemde omstandigheden doorkruisen en dat elke dag hetzelfde is? U bent niet de enige. Vele mensen zijn net als u en vragen zich af wat het doel van hun leven is. Sommigen hebben zelfs de hoop opgegeven om hun leven te veranderen, of om hun echte roeping te vinden. Maar Dr. Wayne Dyer, de “vader van de motivatie”, heeft het niet opgegeven, en dankzij meer dan 50 jaar spiritueel onderzoek weet hij precies hoe hij zijn innerlijke magie kan herontdekken en hoe hij zijn echte doel in het leven kan ontplooien.

veelgestelde vragen.

Wat is de procedure voor de commissie?

Zodra uw aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u een UTM-link die exclusief aan u wordt toegewezen. Wanneer klanten het geavanceerde product kopen na de gratis cursus, worden ze automatisch in uw systeem geregistreerd via de UTM. Het is belangrijk om op te merken dat gratis cursussen geen commissie genereren, alleen geavanceerde cursussen doen dat.

Wanneer en hoe ontvangt u een commissie?

Bij TCCHE hebben we een garantieperiode van 14 dagen voor het geval een deelnemer besluit om een terugbetaling aan te vragen. Zolang er geen terugbetaling wordt gevraagd, kunt u uw commissie verwachten 30 dagen na de start van de training. Vergeet niet ons te laten weten waar u uw commissie wilt ontvangen! (Paypal, eBank…)

Moet ik een bijdrage betalen om lid te worden van het affiliatieprogramma?

Nee. Het affiliatieprogramma van TCCHE is 100% gratis!

Hoe beheer je de promotie van een lancering?

Er is niet echt een vaste regel voor het beheren van de lancering van een cursus. TCCHE kan u advies geven over hoe wij te werk gaan, maar het wordt aanbevolen om 2 of 3 e-mails per week te versturen tijdens de promotieperiode.

Winkelen

Mand

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel