WETENSCHAP & SPIRITUALITEIT

ONTWORPEN OM TE GEDIJEN

GREGG BRADEN

Een negatieve zelfkritische gedachte is onschuldig als we er niet in geloven. Het zijn niet onze gedachten, maar de gehechtheid aan onze gedachten die lijden veroorzaken.

Een overtuiging is een gedachte waaraan we ons hebben gehecht, vaak al jaren… en hier is een waarheid:

JE BENT NIET WAT JE GEDACHTEN JE VERTELLEN DAT JE BENT

100
Studenten
9
Inhoud

DIT CURSUS IS VOOR JOU ALS:

  • Op zoek naar persoonlijke voldoening en inzicht in je plaats in de wereld.
  • Op zoek bent naar praktische hulpmiddelen, gebaseerd op gedegen wetenschappelijk onderzoek, om je dagelijks leven te verbeteren.
  • Willen begrijpen hoe wetenschap en spiritualiteit samen kunnen komen om een completere visie op het universum en onze plaats als mens te creëren.
  • Wil je leren hoe je de kracht van je eigen geest kunt gebruiken om het leven te creëren dat je echt wilt.

Een ontdekkingsreis die WETENSCHAP EN SPIRITUALITEIT combineert.

Gregg gelooft dat hoe meer je over jezelf weet, hoe beter je bent toegerust om om te gaan met alles wat er in je leven gebeurt.

Dus om je ware kracht om te floreren te begrijpen, moet je eerst begrijpen wie je bent – in relatie tot je lichaam, je verleden en je natuur – want dit beïnvloedt elke beslissing die je neemt. Hoe je je problemen oplost is direct gekoppeld aan hoe je jezelf en je plaats in de wereld ziet.

MET DEZE CURSUS LEER JE:

In deze uitzonderlijke cursus met New York Times-bestsellerauteur Gregg Braden ontdek je hoe je je aangeboren potentieel kunt ontsluiten, sereniteit kunt vinden in chaotische tijden en blijvende oplossingen kunt ontwikkelen om de uitdagingen waar je voor staat te overwinnen, zowel in je persoonlijke leven als in de wereld om je heen.

Door aan deze cursus te beginnen, zul je een positieve en blijvende transformatie ervaren in alle aspecten van je leven.

01.

Connect met je diepe intuïtieve wijsheid.

02.

Samenvoegen van je hart en je hersenen.

03.

Gebruik de intelligentie van je hart.

VOLG DEZE ONGELOOFLIJKE CURSUS OP AL UW APPARATEN.

Cursus Inhoud

Uitklappen

Geniet keer op keer van deze speciale lessen, en vind liefde, vreugde en innerlijke vrede!

570.00€

of betaal nu €285.00 en de rest volgende maand.

Geniet keer op keer van deze speciale lessen, en vind liefde, vreugde en innerlijke vrede!

570.00€

of betaal nu €285.00 en de rest volgende maand.

Tevreden of Terugbetaald.

Als u niet tevreden bent, kunt u ons gewoon hier een e-mail sturen en we zullen u binnen 5 dagen terugbetalen. We zijn ervan overtuigd dat u verrukt zult zijn van de cursus en, gezien alle studenten die van deze cursus hebben genoten, kunnen we u met een gerust hart dit 14-dagen terugbetalingsbeleid aanbieden.

GETUIGENISSEN.

Gregg is de bestsellerauteur van "The Science of Self-Empowerment", "Human by Design" en "Divine Matrix". Al meer dan 30 jaar reist hij de wereld rond op zoek naar vergeten teksten en wetenschappelijke ontdekkingen om echte antwoorden te vinden die wetenschap en spiritualiteit met elkaar verbinden.

Gregg Braden biedt krachtige wetenschappelijke oefeningen om de intuïtieve intelligentie van je hart-hersenverbinding te benutten. Gregg benadrukt hoe wijs, krachtig en intelligent je hart is - een conclusie die de wetenschap nog maar net begint te overwegen.

Het Watkins Journal heeft Gregg Braden voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot een van de top 100 "invloedrijke spirituele figuren". Hij is ook de ontvanger van de prestigieuze Templeton Prize, in het leven geroepen om "uitmuntende individuen te eren die toegewijd zijn aan het uitbreiden van onze visie op de menselijke dimensie en de ultieme realiteit".

Gregg Braden

Gregg Braden is de auteur van vijf bestsellers van de New York Times, een wetenschapper en een pionier van het opkomende paradigma dat wetenschap, sociaal beleid en menselijk potentieel met elkaar verbindt.

Zijn onderzoek heeft geresulteerd in 15 films, 12 bekroonde boeken en publicaties in meer dan 40 talen. In 2020 werd hij genomineerd voor de prestigieuze Templeton Prize, in het leven geroepen door Sir John Templeton om levende individuen te belonen die “de kracht van de wetenschap hebben aangewend om de diepste vragen van het universum en de plaats en het doel van de mensheid daarin te onderzoeken”.

Hij heeft zijn bevindingen in meer dan 34 landen op zes continenten gepresenteerd en is uitgenodigd om te spreken voor de Verenigde Naties, Fortune 500 bedrijven en het Amerikaanse leger.

Gregg is lid van wetenschappelijke en visionaire organisaties waaronder de American Association for the Advancement of Science (AAAS), het Laszlo Institute of New Paradigm Research, The Galileo Society, HeartMath’s Global Coherence Initiative, The Arlington Institute en een van de eerste ondertekenaars van de Fuji Declaration van 2017, de internationale oproep om gezamenlijk een tijdige verandering in de loop van de menselijke geschiedenis te katalyseren.

WAT GEBEURT ER NA UW BESTELLING ?

Toegang tot uw ledengebied

Zodra uw betaling is voltooid op onze beveiligde online betalingspagina, ontvangt u een e-mail met alle benodigde informatie om toegang te krijgen tot uw ledengebied.

veelgestelde vragen.

Hoe en wanneer kan ik toegang krijgen tot de cursus?

De cursus zal direct na aankoop toegankelijk zijn in uw ledengebied. U kunt de cursus in uw eigen tempo volgen, op uw computer, tablet of mobiel.

Hoe krijg ik toegang tot de bonussen?

U vindt de bonussen direct in uw ledengebied zodra uw aankoop is voltooid.

Nee, u hoeft geen specifieke ervaring of voorkennis te hebben voor deze cursus?

Nee, het is niet nodig om een wetenschappelijke, religieuze of spirituele expert te zijn om te genieten van deze buitengewone vaardigheden, waarvan u zult leren toegang te krijgen. Alles wat u nodig heeft, is een open hart en geest.

Ontwikkel uw bewustzijn door te leren.

Wij creëren cursussen die de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen, bestsellerauteurs en spirituele leraren samenbrengen.

MELD JE NU AAN VOOR DE CURSUS

Ontwikkel uw bewustzijn door te leren.

Wij creëren cursussen die de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen, bestsellerauteurs en spirituele leraren samenbrengen.

MELD JE NU AAN VOOR DE CURSUS

WORD DEEL VAN DE FAMILIE.

Volg ons op sociale media om deel uit te maken van onze groeiende gemeenschap en toegang te krijgen tot tips en hulpmiddelen over spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Samen kunnen we evolueren naar een meer vervullend en betekenisvol leven.

Sluit u aan bij de gemeenschap.

Schrijf u hier in om onze nieuwste artikelen, nieuws en informatie over evenementen rechtstreeks van TCCHE te ontvangen.