WETENSCHAP & SPIRITUALITEIT

BIOLOGIE VAN OVERTUIGINGEN

Bruce Lipton

Alles wat u dacht te weten over hoe uw genen werken, is volledig op zijn kop gezet. We zijn altijd geleid te geloven dat we slachtoffers zijn van onze eigen genen. Dat elke erfelijke ziekte die in onze familie voorkomt, ons ook zeker zal treffen. Dit is niet helemaal waar. De nieuwe wetenschap toont aan dat onze genen ons leven niet beheersen.

100
Studenten
9
Inhoud

ONTDEK 5 GEHEIMEN:

  • Waarom we aan de vooravond staan van een nieuwe beschaving.
  • Genen zijn helemaal niet de oorzaak van ziekten, inclusief kanker.
  • Het universum is een energieveld dat volledig de omgeving om je heen en in jou controleert.
  • Jouw gedachten hebben de kracht om je fysieke en mentale gezondheid te versterken.
  • Nieuwe strategieën om je lichaam te herprogrammeren en je leven te veranderen.

BEGRIJP DE WERKING VAN UW LICHAAM.

Bruce Lipton, doctor in celbiologie, neemt u mee op een wetenschappelijke reis die de waarheid over onze biologie onthult. Hij vertaalt de wetenschappen van epigenetica, kwantumfysica, chemie en biologie op een toegankelijke en vermakelijke manier.

Door gebruik te maken van eenvoudige taal, illustraties, een vleugje humor en voorbeelden uit het dagelijks leven, zult u beter begrijpen hoe uw lichaam daadwerkelijk functioneert.

Op deze manier kunt u uw gezondheid op lange termijn verbeteren en floreren te midden van alle veranderingen die om u heen plaatsvinden!

MET DEZE CURSUS LEER JE:

De cursus “Biologie van Geloof” die wordt aangeboden, verkent de relatie tussen overtuigingen, biologie en gezondheid.

Deze cursus zal u een diepgaand begrip geven van de biologische mechanismen die ten grondslag liggen aan de effecten van onze overtuigingen op ons lichaam, onze gezondheid en ons welzijn.

U zult ontdekken hoe overtuigingen ons immuunsysteem, ons zenuwstelsel en onze genetica kunnen beïnvloeden, en hoe veranderingen in overtuigingen onze capaciteit om te genezen en te herstellen kunnen beïnvloeden.

Door deze cursus te volgen, kunt u praktische hulpmiddelen verwerven om uw eigen beperkende overtuigingen te transformeren in positieve overtuigingen die uw gezondheid en welzijn bevorderen.

01.

Een nieuwe manier om de wereld te zien door de kwantumfysica.

02.

Hoe uw leven en gezondheid bepaald worden door uw energie.

03.

Hoe u door epigenetica de meester bent over uw biologie.

VOLG DEZE ONGELOOFLIJKE CURSUS OP AL UW APPARATEN.

Cursus Inhoud

Uitklappen

Geniet keer op keer van deze speciale lessen, en vind liefde, vreugde en innerlijke vrede!

349.00€

of betaal nu €174.50 en de rest volgende maand.

Geniet keer op keer van deze speciale lessen, en vind liefde, vreugde en innerlijke vrede!

349.00€

of betaal nu €174.50 en de rest volgende maand.

Tevreden of Terugbetaald.

Als u niet tevreden bent, kunt u ons gewoon hier een e-mail sturen en we zullen u binnen 5 dagen terugbetalen. We zijn ervan overtuigd dat u verrukt zult zijn van de cursus en, gezien alle studenten die van deze cursus hebben genoten, kunnen we u met een gerust hart dit 14-dagen terugbetalingsbeleid aanbieden.

GETUIGENISSEN.

Josette G.

Vanuit mijn opleiding als psychotherapeut en reflexoloog, twijfel ik er niet aan dat ik overtuigd ben dat het onze overtuigingen (diepgewortelde overtuigingen) zijn die ons leven en ons gedrag sturen. En dat lichaam en geest volledig met elkaar verbonden zijn. Als het met de een niet goed gaat, gaat het met de ander ook niet goed. Maar het medische effect van onze gedachten op onze genen is ons nooit uitgelegd. Dit is mijn eerste keer en ik ben er erg blij mee. Hartelijk dank.

Claire B.

De uitleg van Bruce Lipton wordt voor mij steeds duidelijker, steeds begrijpelijker... Ik volg zijn werk al vele jaren. Ik ben hem dankbaar dat hij een licht is in ons planetaire en menselijke systeem... Ik ben zeer dankbaar voor zijn werk.

Madeleine J.

Ik heb deze opleiding in epigenetica gevolgd die mijn visie op dingen heeft getransformeerd! Ik ben erg blij om het pad en de uitleg van Bruce te horen, uitgedrukt met eenvoud en duidelijkheid. HEEL ERG BEDANKT voor wat jullie doen.🙏🙏🙏🙏

Bruce Lipton

Bruce H. Lipton, Ph.D., is wereldwijd bekend als een pionier in de nieuwe biologie die wetenschap en spiritualiteit met elkaar verbindt.

Bruce behaalde een doctoraat in de celbiologie aan de Faculteit Geneeskunde van de Universiteit van Wisconsin. Hij heeft ook baanbrekend onderzoek gedaan naar stamcellen aan de Stanford Universiteit. Hij is een bestsellerauteur met zijn meest bekende boek: ‘De Biologie van de Overtuiging’ en hij ontving de prestigieuze GOI Peace Award 2009 (Japan) ter ere van zijn wetenschappelijke bijdrage aan wereldharmonie.

WAT GEBEURT ER NA UW BESTELLING ?

Toegang tot uw ledengebied

Zodra uw betaling is voltooid op onze beveiligde online betalingspagina, ontvangt u een e-mail met alle benodigde informatie om toegang te krijgen tot uw ledengebied.

veelgestelde vragen.

Hoe en wanneer kan ik toegang krijgen tot de cursus?

De cursus zal direct na aankoop toegankelijk zijn in uw ledengebied. U kunt de cursus in uw eigen tempo volgen, op uw computer, tablet of mobiel.

Hoe krijg ik toegang tot de bonussen?

U vindt de bonussen direct in uw ledengebied zodra uw aankoop is voltooid.

Nee, u hoeft geen specifieke ervaring of voorkennis te hebben voor deze cursus?

Nee, het is niet nodig om een wetenschappelijke, religieuze of spirituele expert te zijn om te genieten van deze buitengewone vaardigheden, waarvan u zult leren toegang te krijgen. Alles wat u nodig heeft, is een open hart en geest.

Ontwikkel uw bewustzijn door te leren.

Wij creëren cursussen die de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen, bestsellerauteurs en spirituele leraren samenbrengen.

MELD JE NU AAN VOOR DE CURSUS

Ontwikkel uw bewustzijn door te leren.

Wij creëren cursussen die de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen, bestsellerauteurs en spirituele leraren samenbrengen.

MELD JE NU AAN VOOR DE CURSUS

WORD DEEL VAN DE FAMILIE.

Volg ons op sociale media om deel uit te maken van onze groeiende gemeenschap en toegang te krijgen tot tips en hulpmiddelen over spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Samen kunnen we evolueren naar een meer vervullend en betekenisvol leven.

Sluit u aan bij de gemeenschap.

Schrijf u hier in om onze nieuwste artikelen, nieuws en informatie over evenementen rechtstreeks van TCCHE te ontvangen.