Skip to main content

ONZE MISSIE.

Onze missie is om in u een passie voor spirituele groei te doen ontwaken! Door het versterken van uw persoonlijke ontwikkeling en transformatie.

ONZE WAARDEN.

EVOLUTIE

Wij geloven dat aan de kern van persoonlijke ontwikkeling het begrip van het zelf, het lichaam, de ziel en de geest ligt. Het pad om dit te leren is de reis van de mysticus en is een doorlopend avontuur waar je inspirerende en ongelooflijke diepten binnenin jezelf begint te ontdekken, nieuwe staten van bewustzijn onthullend waar het ware potentieel van de Mens wordt onthuld!

VRIJHEID

De wetenschap van vandaag en de wijsheid uit het verleden ontmoeten elkaar in deze verbazingwekkende tijd op de planeet, en onthullen nieuwe manieren om de realiteit, onze lichamen, onze gedachten, onze emoties en het effect dat ze hebben op onze werkelijkheid te begrijpen. Wij zullen u voorop stellen in de huidige kennis en diepe spirituele wijsheid brengen in alles wat we doen, iedereen in staat stellend om zijn innerlijke vrijheid te vinden.

ACTIE

Leren en persoonlijke ontwikkeling moeten in de praktijk worden gebracht en ons doel is om u te laten zien hoe u de diepe Waarheid kunt toepassen in uw leven, uw relaties en uw gemeenschap. Wij willen liefde in actie zetten. Om dit te bereiken, bieden we praktische programma’s die u in staat stellen te handelen en u inspireren met de Diepe Spirituele Waarheid.

Ontmoet het team

Meer dan alleen een team; wij zijn een gemeenschap die samenkomt door onze gedeelde passie voor spiritualiteit, zelfontwikkeling en de wens om een positieve impact te hebben op het leven van ons publiek. Wij zetten ons in om te dienen, te ondersteunen en te begeleiden op jouw reis van persoonlijke groei en transformatie.

Een gemeenschappelijk doel verenigt ons team: liefde in actie verspreiden en individuen in staat stellen een vervullend, zinvol leven te leiden. Wij zijn hier om als jouw gidsen, cheerleaders en mentoren te dienen, waarbij we de tools, inzichten en inspiratie bieden die nodig zijn om jouw unieke pad naar zelfontdekking en zelfrealisatie te navigeren.

Achter elke naam en gezicht vind je een oprechte wens om te verbinden, op te tillen en te inspireren.

Bekijk onze online cursussen

Verrijkende inhoud om uw ziel te ontwaken.

Wat doen we?

Wij creëren unieke evenementen en transformationele online trainingsprogramma’s met internationaal gerenommeerde sprekers, succesvolle auteurs en mystici om u te helpen floreren!

Hoe doen we het?

Onze unieke evenementen combineren wetenschap en spiritualiteit, en bieden onze studenten prikkelende en inspirerende producties die hun leven verrijken.
Bent u klaar om uw reis te beginnen?

Bekijk onze evenementen in het Engels

WORD DEEL VAN DE FAMILIE.

Volg ons op sociale media om deel uit te maken van onze groeiende gemeenschap en toegang te krijgen tot tips en hulpmiddelen over spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Samen kunnen we evolueren naar een meer vervullend en betekenisvol leven.

Sluit u aan bij de gemeenschap.

Schrijf u hier in om onze nieuwste artikelen, nieuws en informatie over evenementen rechtstreeks van TCCHE te ontvangen.

Winkelen

Mand

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel