Wetenschap & Spiritualiteit

DE MENS ALS ONTWERP

Gregg Braden

Als u zich afgescheiden voelt van uw intuïtie, bent u niet alleen. Gregg Braden, bestsellerauteur, onderzoeker en internationaal bekende spreker, laat u zien hoe u kunt floreren in deze moeilijke tijden door de krachtige hulpmiddelen die al in u zijn, te benutten!

300
Studenten
10
Inhoud
DOE NU MEE (€399.00)

DEZE CURSUS IS VOOR U ALS:

  • U zoekt uw ware menselijke aard te ontdekken en uw volledige innerlijke potentieel te ontsluiten.
  • U wilt de verborgen dimensies van uw wezen begrijpen en gebieden verkennen zoals psychologie, filosofie, spiritualiteit en wetenschap.
  • U streeft naar een meer vervullend leven dat meer in lijn is met uw ware essentie.
  • U bent een beginner of gevorderde in deze gebieden en zoekt stapsgewijze ondersteuning om volledig te bloeien.

EEN BRUG TUSSEN WETENSCHAP EN SPIRITUALITEIT.

Gregg leert de geheime kunst van het afstemmen van je brein op je hart om je beste leven te manifesteren door het universum! Het idee uitdagend dat we technologie nodig hebben om te floreren, zal Gregg je in deze cursus laten zien dat mensen al de nodige gaven bezitten om hun gezondheid te verbeteren, hun creativiteit te verhogen en hun dromen te realiseren!

In harmonie zijn met het universum.

Een magneet van positiviteit worden.

Activeer uw innerlijke superkracht.

MET DEZE CURSUS LEER JE:

Wilt u uw ware menselijke aard ontdekken en uw innerlijke potentieel ontsluiten? Dan is de cursus “De mens als ontwerd” iets voor u! Deze unieke educatieve ervaring stelt u in staat om de verborgen dimensies van uw wezen te verkennen via een multidisciplinaire benadering die psychologie, filosofie, spiritualiteit en wetenschap combineert.

Door deze cursus te volgen, leert u zich te verbinden met uw intuïtie, de beperkingen van uw ego te overstijgen en een leven te leiden dat meer in overeenstemming is met uw ware essentie. Of u nu beginner of gevorderde bent in deze gebieden, deze cursus is ontworpen om u stap voor stap te begeleiden naar uw volledige bloei.

Ga met Gregg mee op deze levensveranderende reis en leer snel hoe:

01.

Verbind u met het universele veld voor overvloed.

02.

Een hart-brein harmonie creëren.

03.

Verminder uw stressniveau.

VOLG DEZE ONGELOOFLIJKE CURSUS OP AL UW APPARATEN.

Cursus Inhoud

Uitklappen

Geniet keer op keer van deze speciale lessen, en vind liefde, vreugde en innerlijke vrede!

399.00€

of betaal nu €199,50 en de rest volgende maand.

Geniet keer op keer van deze speciale lessen, en vind liefde, vreugde en innerlijke vrede!

399.00€

of betaal nu €199,50 en de rest volgende maand.

Tevreden of Terugbetaald.

Als u niet tevreden bent, kunt u ons gewoon hier een e-mail sturen en we zullen u binnen 5 dagen terugbetalen. We zijn ervan overtuigd dat u verrukt zult zijn van de cursus en, gezien alle studenten die van deze cursus hebben genoten, kunnen we u met een gerust hart dit 14-dagen terugbetalingsbeleid aanbieden.

GETUIGENISSEN.

Gregg is de bestsellerauteur van "The Science of Self-Empowerment", "Human by Design" en "Divine Matrix". Al meer dan 30 jaar reist hij de wereld rond op zoek naar vergeten teksten en wetenschappelijke ontdekkingen om echte antwoorden te vinden die wetenschap en spiritualiteit met elkaar verbinden.

Gregg Braden biedt krachtige wetenschappelijke oefeningen om de intuïtieve intelligentie van uw hart-breinverbinding te benutten. Gregg benadrukt hoe wijs, krachtig en intelligent uw hart is - een conclusie waar de wetenschap pas net mee begint te experimenteren.

Het Watkins Journal heeft Gregg Braden voor het vijfde opeenvolgende jaar gerangschikt onder de 100 meest invloedrijke "spirituele persoonlijkheden". Hij is ook de ontvanger van de prestigieuze Templeton-prijs, opgericht om "opmerkelijke individuen te eren die zich inzetten om onze visie op de menselijke dimensie en de ultieme realiteit te verruimen."

Gregg Braden

Gregg Braden is de auteur van vijf bestsellers van de New York Times, een wetenschapper en een pionier van het opkomende paradigma dat wetenschap, sociaal beleid en menselijk potentieel met elkaar verbindt.

Zijn onderzoek heeft geresulteerd in 15 films, 12 bekroonde boeken en publicaties in meer dan 40 talen. In 2020 werd hij genomineerd voor de prestigieuze Templeton Prize, in het leven geroepen door Sir John Templeton om levende individuen te belonen die “de kracht van de wetenschap hebben aangewend om de diepste vragen van het universum en de plaats en het doel van de mensheid daarin te onderzoeken”.

Hij heeft zijn bevindingen in meer dan 34 landen op zes continenten gepresenteerd en is uitgenodigd om te spreken voor de Verenigde Naties, Fortune 500 bedrijven en het Amerikaanse leger.

Gregg is lid van wetenschappelijke en visionaire organisaties waaronder de American Association for the Advancement of Science (AAAS), het Laszlo Institute of New Paradigm Research, The Galileo Society, HeartMath’s Global Coherence Initiative, The Arlington Institute en een van de eerste ondertekenaars van de Fuji Declaration van 2017, de internationale oproep om gezamenlijk een tijdige verandering in de loop van de menselijke geschiedenis te katalyseren.

WAT GEBEURT ER NA UW BESTELLING ?

Toegang tot uw ledengebied

Zodra uw betaling is voltooid op onze beveiligde online betalingspagina, ontvangt u een e-mail met alle benodigde informatie om toegang te krijgen tot uw ledengebied.

veelgestelde vragen.

Hoe en wanneer kan ik toegang krijgen tot de cursus?

De cursus zal direct na aankoop toegankelijk zijn in uw ledengebied. U kunt de cursus in uw eigen tempo volgen, op uw computer, tablet of mobiel.

Hoe krijg ik toegang tot de bonussen?

U vindt de bonussen direct in uw ledengebied zodra uw aankoop is voltooid.

Nee, u hoeft geen specifieke ervaring of voorkennis te hebben voor deze cursus?

Nee, het is niet nodig om een wetenschappelijke, religieuze of spirituele expert te zijn om te genieten van deze buitengewone vaardigheden, waarvan u zult leren toegang te krijgen. Alles wat u nodig heeft, is een open hart en geest.

Ontwikkel uw bewustzijn door te leren.

Wij creëren cursussen die de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen, bestsellerauteurs en spirituele leraren samenbrengen.

MELD JE NU AAN VOOR DE CURSUS

Ontwikkel uw bewustzijn door te leren.

Wij creëren cursussen die de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen, bestsellerauteurs en spirituele leraren samenbrengen.

MELD JE NU AAN VOOR DE CURSUS

WORD DEEL VAN DE FAMILIE.

Volg ons op sociale media om deel uit te maken van onze groeiende gemeenschap en toegang te krijgen tot tips en hulpmiddelen over spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Samen kunnen we evolueren naar een meer vervullend en betekenisvol leven.

Sluit u aan bij de gemeenschap.

Schrijf u hier in om onze nieuwste artikelen, nieuws en informatie over evenementen rechtstreeks van TCCHE te ontvangen.