Skip to main content
< 100Students
Huidige status
Niet ingeschreven
8 Hoursof training
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

TOOLS OM EEN NIEUW LEVEN VOOR UZELF TE CREËREN.

In deze populaire cursus zal Dr. Joe Dispenza, een New York Times-bestsellerauteur, uw ogen openen voor de aangeboren kracht binnenin u, die u in staat stelt om elk aspect van uw leven te veranderen.

Aan de hand van concrete voorbeelden van de ongelooflijke transformaties die hij over de hele wereld heeft gezien, onthult Dr. Joe de kracht van het kwantumuniversum op een warme en humoristische manier die zelfs wetenschappelijke nieuwkomers zullen begrijpen.

Van neuroplasticiteit tot de materiële wereld en de wereld van energie, u leert toegang te krijgen tot een oneindig aantal dimensies, waarvan elke dimensie een andere potentiële realiteit voor u bevat.

Zodra u dit kunt doen, kunt u de realiteit kiezen die u wilt!

IN DEZE CURSUS GAAT U:

  • Leren dat U de kracht heeft om uw leven te veranderen door uw gedachten te transformeren, evenals de wetenschappelijke basis die dit aantoont.
  • Begrijpen wat deze verbinding betekent voor uw leven, en hoe het uw leven nog beter zal maken.
  • Meer te weten komen over de energiecentra die uw gezondheid beheersen en hoe u deze kunt afstemmen om u gezonder te voelen.
  • Het concept ontdekken van het verplaatsen van uw bewustzijn van materie naar energie en het in uw huidige leven brengen van wat u voor de toekomst wenst.
    Leren hoe u toegang krijgt tot meerdere dimensies, waarvan elke dimensie een ander potentieel bevat, zodat u de realiteit kunt kiezen die u wenst.

DEZE CURSUS BEVAT

  • 7 Lessen
  • 52 Modules
  • Een totaal van 7,5 uur aan video-inhoud
  • 3 Audio Meditaties

Cursus Inhoud

Uitklappen

WORD DEEL VAN DE FAMILIE.

Volg ons op sociale media om deel uit te maken van onze groeiende gemeenschap en toegang te krijgen tot tips en hulpmiddelen over spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Samen kunnen we evolueren naar een meer vervullend en betekenisvol leven.

Winkelen

Mand

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel